Sonduzluk.com bu sene 13. Yılında.

13 senedir binlerce yerli ve yabancı tahmin yayınladık, hiç kimsenin yapmadığı zamanlar yabancı tahmin yazdık, bir internet Radyosu yaptık, canlı tahmin verdik, olay yarattık, yüzlerce tahminciye kucak açtık, başlangıç adresleri olduk, yurttan ve dünyadan binlerce haber girdik, yüzlerce atın satışına aracılık ettik, yanlışlıkları araştırdık, eskileri karıştırdık, Tjk’nın bilmediklerini ortaya çıkardık,  Tjk’nın uğraşmadıkları ile uğraştık, her zaman yarışseverin yanında olduk ve yalnızca belgeli doğruları yazdık.

13 uğursuz sayıdır diye düşünmedik, bu sene de değişik aksiyonlarla farklı açılımlar planlıyoruz, yeni oluşumlarla çok değişik bir harekete imza atmayı düşünüyoruz. Daha değişik bir sonduzluk göreceğinize eminim ama biraz daha zamanı var bu sene içinde umarım bunu da başaracağız.

Biz bunları yaparken bizim yanımızda sizlerden başka yani yarışsever dışında kimse olmadı. Tahminlerimizle yönlendirdiğimiz yarışseverler dışında kimse bize ne güzel iş yapıyorsunuz  demedi. Sizler hem bize destek olurken bizim tahminlerimize bakarak oyunlarınızı oynadınız ve Tjk’ya da can suyu oldunuz, hayat verdiniz.

1 Kuruş Artısı Olmadı

Bu geçen 13 senede Tjk’nın ise bize bir kuruş desteği olmadı. Tek bir kuruşları bize uğramadı. Belkide biz istediğimizi yazdık, istediğimizi araştırdık, yanlış gördüysek söyledik ve onların gözünde kötü adam olduk o yüzden dışarıda tutulduk. Biz hiç kimseye yağ çekmedik, hiç kimseye gebe kalmadık, menfaat bekleyen yalakalardan olmadık. Bize destekleri olsa da karakterimizin gereği tarzımızı değiştirmezdik.

Tjk Tv için ben randevu alıp gittim, hazırladığım program formatlarını, Yönetim Kurulundan bir üyeyle ve şimdi rahmetli olmuş zamanın Tjk Tv Müdürü ile paylaştım. Tjk TV’nin neler yapması gerektiğini kendilerine anlattım, program tanıtım dosyalarını verdim. Onlarda teşekkür ettiler ve aldılar, benim program formatlarımı kendi içlerinde, bazılarının isimlerini bile değiştirmeden hayata geçirmeye çalıştılar. Tabi benim yazdıklarımın onda birini yaptılar ve yine başarısız oldular.  

Tjk 2014 te Özelleşmeliydi
Tjk’nın özelleşeceğini yaklaşık 5 senedir ben yazıyorum. Her türlü ortamda, her türlü platfomda bunla ilgili görüşlerimi açıklıyorum. 2018 inşallah bu özelleşme gerçekleşecek ve o günden sonra devran dönecek.

Hayat o kadar acımasız ki, büyük düşünemeyen, geleceği kafasında tasarlayamayan ve düşünse bile hayata geçiremeyenleri içine alıp yok ediyor. Tjk gibi çok büyük bir kurumda işte bu hayatın içinde eriyip gidecek ve yok olacak, büyük baş olmaktan çıkacak, piyon durumuna düşecek. Bahis oynatma yetkisini kim alırsa alsın Tjk gibi yanlışlar yapmayacağı ve profesyonel kadroları işin başına getirip geleceğe yatırım yapacağı kesin.

Biz bu işin bir yerinde olmayacağız, aynen yerimizde duracağız ama olacak değişiklikler bu camia içinde olan bir çok kişi için eminim iyi olacak. Yalnızca yağcılar, pohpohçular, el etek öpücüler , bu yaptıkları sayesinde Tjk’dan otlananlar, Tjk’dan beslenen asalaklar ortada kalacak.

Gelin hep birlikte bu güzel günlerin gelmesini bekleyelim, yapacağımız yenilikleri biz oluştururken sitemizde, kendi içimizde, sizlerle birlikte mutlu günler geçirelim.

Çok yakında yeni değişikliklerimizi açıklayacağım, biraz daha sabır diyor hepinize bol kazançlı günler diliyorum…

Ufuk Çakır
20.03.2017

 

Pin It