Seyhan ilçesine bağlı, Gökçeler Mahallesi'nde oturan 3 çocuk babası Kaplan Yağmur, akşam saatlerinde otomobiline binip Adana Hipodromu'na giderek at yarışı oynamak istedi. Yağmur, yarış kuponunu doldurduğu anda eşi Teslime Kaplan, arayıp annesinin rahatsızlandığını belirtip hemen eve gelmesini söyledi.

At yarışını bırakıp, yanındaki arkadaşıyla birlikte aracına koşan Yağmur, başkasına ait otomobili kendinin sanarak bindi. Hızla yol alan Yağmur, kısa bir süre sonra evine vardı. Eşiyle konuştuktan sonra mahallede bulunan kahvehaneye giden Yağmur, burada arkadaşlarıyla sohbet etmeye başladı. Bir süre sonra, Tolga Toksoy hipodrom otoparkına geldi. Aracını göremeyen Toksoy, polisi arayıp otomobilinin çalındığını söyledi.

POLİS KAMERA KAYITLARINI İNCELEDİ

Olay yerine gelen oto hırsızlık büro amirliği ekipleri, güvenlik kameralarından aynı marka ve model otomobillerin yan yana park edildiğini, çalındığı iddia edilen aracın kontak anahtarı ile çalıştırılıp götürüldüğünü tespit etti. Olayın hırsızlık olmadığını anlayan polis, bunun üzerine Kaplan Yağmur'un otomobil kayıtlarından cep telefonuna ulaştı.

Arkadaşlarıyla birlikte kahvede oturan Yağmur'u arayan polis, otomobilin nerede olduğu sordu. Yağmur ise, aracını evin önüne park ettiğini söyledi. Bunun üzerine polis Yağmur'dan aracın başına gidip, plakasına ve rengine bakmasını istedi. Ne olduğunu anlamaya çalışan Yağmur, eve gidip otomobiline baktığında renginin gri, plakasının da başka olduğunu görünce şok oldu.

Tekrar otomobile binen Yağmur, hipodroma gidip kendi aracını aldı. Polis olayın bir karışıklıktan yaşandığını belirledi. Diğer otomobil sahibi Tolga Toksoy da Yağmur'dan şikayetçi olmadı.



Kaplan Yağmur, daha sonra kendi otomobiliyle eve geldi. Olayın ardından aracını sattığını söyleyen Yağmur, "Böyle olay kimsenin başına gelmez. Arkadaşla at yarışı oynayalım dedik, o sırada eşim aradı annemin rahatsızlandığını söyledi. Ne yapacağımı bilemedim, elimdeki yarış kuponunu bırakıp otomobile bindim. Otomobilin içi de çok acayip balık kokuyordu buna da bir anlam veremedim. Otomobilini aldığım arkadaş balık işiyle uğraşıyormuş. Kokudan az kalsın bayılacaktım ama hanım aramış duramadım. Eve geldim, polis aradı git arabaya bak dedi. Benim araba beyaz, geldiğim otomobil gri onu bile fark etmemişim" dedi.

Pin It