TJK NIN İZMİR'DE Kİ GÖRSEL FAKİRLİĞİ
Bir süredir yazmakla yazmamak arasında kararsız kaldığım bir konuda TJK yetkililerini ilk ve son kez uyarmak istiyorum..TJK' nın içinde biraz olsun dikkatlı yöneticiler var ise bu haberi tarafsız olarak değerlendirmelerini umuyor.Bu konuda gerekli girişimleri yapacaklarını umuyorum..;

TJK'YA YAKIŞAN BUMUDUR ?
Özellikle İzmir yarışlarındaki nitelikli mücadeleler için sanıyorumki yetersiz kalan İzmir ilimizdeki personel'e ilave olarak.İstanbuldan söz konusu ilimize yollanan profesyonel anlamdaki Fotografçı kardeşlerimize rağmen. Ne yazıkki yarışların bitiriş esnasında çekilmiş resimlerdeki kalitesizlik ve aksiyondan birhaber kareler, atçılığımızın dünyaya açılan kapısı olan TJK' nın internet sitesinde yayınlanmaktadır.. İnternet marifeti ile dünyaya yayılmakta olan bu yarış fotografları vereceğimiz örneklerde olduğu üzere görsel bir fakirliğe sahiptir..Umuyoruz yakında yapılacak konu ile ilgili çalışmalar daha kaliteli görselliklerle TJK' nın dünyaya açılan penceresinde yer alacaktır.

NOT....: Genellikle yarışların bitmesi ve atların. Varış çizgisi yada aynayı bir başka anlatımla poya'yı geçtikten sonra olan, resimlere bir kere daha dikkatinizi çekiyor gelecekte yapılacak daha güzel işlerde sonuçları sabırsızlıkla beklediğimi ifade ediyorum..

Hakan Demirci

 

TJK HABER GÖRSELLERİ

 

SONDÜZLÜK.COM HABER GÖRSELLERİ

 

Pin It