Türkiye Jokey Kulübü E-bayi hesaplarına Yapı Kredi Bankasın'dan yapılan transferler artık komisyonsuz diye reklam yapıyor.

Aslında yanıltıcı olan bu reklam reklamın altına ufak puntolarla yazıldığı gibi 100 TL ve üzeri para yatırımlarını kapsıyor.

100 TL altı transferlerde ise daha önce 0,75 TL komisyon alınırken, bu kampanyayla "artık nasıl kampanyaysa onu anlayamadık" komisyon miktarı 2,25 TL'ye çıkarılmış durumda. 

Yani sizin anlayacağınız 100 TL üstüne komisyon 'SIFIR' olurken, 100 TL altına eskisinin '3 KATI' komisyon konulmuş durumda. 

Yapı Kredi Bankası'na para kazandırmak dışında hiçbir işe yaramayacak olan ve geçmiş-bugün arasında mukayese yaparsak 'yanıltma' içeren bir anlaşmayı hangi mantıkla Türkiye Jokey Kulübünün kabul ettiği, yarışsevere hizmet diye yutturmaya çalıştığı da  yarışseveri KERİZ olarak gördüğünün işareti. 

Yanıltıcı içerikle tanıtım yapmanın idari para cezasına tabi olduğunu, daha önemlisi itibar ve prestij kaybı demek olduğunu Türkiye Jokey Kulübüne hatırlatırız...

Pin It