Geçtiğimiz hafta sizlerle paylaştığımız üzere İzmir Şirinyer Hipodromuna kısa zaman önce tayin edilmiş olan sayın Hipodrom Müdürümüz "Kaan Eren" söz konusu görevden alınmış ve yerine daha önce İzmir Şirinyer Hipodromunda uzun süre Hipodrom Müdür yardımcılığı yapmış olan Sayın Cüneyt Ertan getirilmiştir.. Yine aynı Hipodromumuzda Müdür yardımcılığı pozisyonuna Sayın Bekir Hekimoğlu getirilmiştir.


Teşekkürler... Kaan Eren

Geçtiğimiz dönemde İzmir Şirinyer Hipodromunda çok güzel değişimler yapan ve çevre düzenlemesi dahil birçok yeniliğe imza atarak İzmir Şirinyer Hipodromuna güzel hizmetlerde bulunmuş olan Kaan Eren beyi sevgi ile anıyor kendisine bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyor, yeni görev yeri olan İzmit Kartepe Hipodromunu da en az Şirinyer kadar güzel bir hale getireceğine inanıyoruz.


Yeni Müdürümüz... Cüneyt Ertan

Uzun yıllar İzmir Şirinyer Hipodromunda Müdür yardımcılığı yapmış deneyimli bir idarecidir. Cüneyt Ertan nın bir diğer özelliği spora olan düşkünlüğüdür. Kendisi halen faal olarak Dağcılık, Dalgıçlık ve Okçuluk sporlarını yapmaktadır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.


Yeni Müdür Yardımcımız... Bekir Hekimoğlu

Aslen bir ziraatçi olan Hekimoğlu uzun yıllardır İzmir Şirinyer Hipodromunda Pistlerden sorumlu olarak özellikle İzmir'de ki sorunlu gösterilen Çim pist için çok önemli çalışmalara imza atmıştır. Neredeyse gecesini gündüzüne katarak söz konusu ilimizdeki pistin yarış koşulur ve en az tartışılır hale gelmesinde büyük çabalar göstermiş, çalışkanlığı ve efendiliği ile taraflı tarafsız her kesimden büyük taktirler toplamıştır. İzmir Şirinyer Hipodromunu çok iyi tanıyan bir idareci olarak bu görevi yayıkıyla yerine getirecek olan Sayın Bekir Hekimoğlu'una da yeni görevinde başarılar diliyoruz.


Sondüzlük.com

Pin It