General Veteriner İlaçları Limited Şirketi olarak Dünya nın önde gelen Veteriner İlaç, Aşı ve Yem Katkı firmaları ile çalışmaktayız. Ürünlerimizi seçerken GMP ve GMP+ üretim koşullarını sağlayabilen seçkin üreticilerle iş birliği yapıyoruz.

Sizlerinde bildiği gibi Türkiye distribütörü olduğumuz Aminoplex ürünü hakkında yakın zamanda Arsenik ve Kobalt içerdiğine dair sosyal medya üzerinden paylaşımlar söz konusu oldu. Birçok at sahibi ve antrenörümüzün çok ciddi sıkıntılar yaşamasına sebep olan bu olayla firmamızın veya ürünümüzün uzaktan yakından ilgisi yoktur.

Konuyla ilgili olarak Mayıs ayında ithal ettiğimiz Aminoplex i Arsenik ve Kobalt analizine yolladık ve sonuçlarda iki etmene de rastlanmadığı yönünde çıktı. Firmamız, ürünümüz ve ticari markamıza gelen zararın tazmini için, Sahtecilik, Kaçakçılık, Ticari Marka haklarına tecavüz ve zarara uğratma şikayetleriyle savcılığa başvurduk. Adaletin er geç bu işin sorumlularını cezalandıracağından şüphemiz yoktur.

General Veteriner ailesi olarak tüm camia mensuplarını İzmir deki merkezimizde ağırlamaktan ve konuyla ilgili bütün soruları cevaplamaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim.

Saygılarımızla,

General Veteriner İlaçları Limited Şirketi / Aminoplex

Pin It