Herkese selamlar, Kocaeli programının güzel bir para vermesini bekliyorum İzmir daha kolay hatta takip ettiğim atlar da orada fakat öncelikli hedefim Kocaeli fırsat bulursam gün içinde İzmir programı içinde bir şablon paylaşacağım. Program kalabalık mümkün olduğunca eleme yapmaya çalıştım yazdığım tüm isimleri tek tek değerlendirdiğimi belirtmek isterim. Sizler de yorum bölümünden bana katılabilirsiniz birlikte değerlendirip bu zorlu programdan ikramiye ile ayrılabiliriz.

Şimdiden Hepimize Rast Gelsin.

1.AYAK: 1 KAYRABEY Maiden mücadelede en şanslı isim olarak görüyorum 1800 ve 1400 mt de yaptığı ikincilikler ile tecrübe kazandı Üzerinde İ. KALE var çalışmalarını da bu isim yapmış atı iyi tanıyor ilk sıradan şans veriyoruz. Tabi bazı taylarımız maalesef bu ikincilikleri alışkanlık haline getirebiliyor yine öyle bir durum olur ise şans verdiğim diğer isimleri için

Sıralamam: 4,7,6,5,11

2.AYAK: Birbirine bu kadar denk güçte isimleri bir araya getiren ilgilileri öncelikle tebrik ediyorum.. Aralarından seçim yapmak çok ama çok zor birde sütüne üstlük kilo farkları acayip 60 kg olan da var 50 kg olanda Öncelikle değerlendireceğim isimler 3 YEŞİL MASKE 8 ÇERMİ KHAN 7 SAVAŞ ATI Sonra hafif kilo avantajları ile avansı güzel alıp bitirmeye çalışacak olanlar 11 ZEUS Grupta hepsinden iyi çalışma yapmış olan muhtemelen agf de sonlarda çıkacak fakat yazmalıyız dediğim 12 KORİK Son yarışını kazanan 6 GÜLFEM Yaz yaz bitmiyor gerçekten hiç ummadığımız biri gelip bombayı patlatabilir.

Sıralamam: 3,8,7,11,12,6/9,2,4

3.AYAK: Maidenden çıktıktan sonra hiç yarış kazanamayan 8 tane İngiliz tayı bir araya gelmiş bir tanesi ikinci birinciliğini alacak orası kesin. Öncelikle son yarışlarını yani ilk birinciliklerini alan 2 SALTBE Ekürili koşuya katılan ki ekürisi de etkili koşacaktır. 6 SAVUR YILDIZI Bu iki isim ile eküri ile üç isim oluyor burayı böyle geçebilirsek programa daha fazla hakim olabiliriz aksi taktirde kupon çok yüksek miktarlara gider.

Sıralamam: 2,6/3,4

4.AYAK: Rakibinin olmadığını düşündüğüm bir isim olan 9 ZAĞNOS bu grubu geçmesi gerekir günün bankosu olarak öneriyorum.

 

5.AYAK: Etkili son yarışları ile 4 KARAŞİMŞEK ve yine 3 CHICAGO favorilerim 6 OĞLUM OZAN bence ciddi rakipleri 1 PARLAN 2 VOLKANIMSIN Ve surpriz yapabilecek gücte olan 9 TOVİN ihmale gelmez.

Sıralamam: 4,3,6,1,2,9

6.AYAK: 1 ADINI SEN KOY bu yarışa da adını yazarmı vilemiyorum ben etkili rakip olarak gördüğüm 3 BAYDARŞAH ı yazmadan oynamam son ayak

Sıralamam: 1,3

 

KOCAELİ ALTILIM

1.AYAK: 4.7.6.5.11

2.AYAK: 3,8,7,11,12,6/9,2,4

3.AYAK: 2.6 

4.AYAK: 9 TEK

5.AYAK: 4.3.6.1.2.9

6.AYAK: 1.3

 

HEPİMİZE BOL ŞANSLAR...

 

Pin It