İyi İkramiyeler veriyor, Biz Bulamıyoruz, Beceriksizleştik ama Umudumuz var, Bulacağız.

Her yerde gözüm kulağım vardır, her yere ellerim kollarım uzanır. Çünkü Ben ŞEF'im, elim uzun, kulağım deliktir. Sizin için derleyip toplayıp bu sayfalarda yazacağım, takip edin, aynısını oynamayın tuttuğunuzla birleştirin, tutmazsa bana atıp tutmayın.

SEVGİLİ TJK ABİME SELAMLAR, HÜRMETLER...


 14.08.2017 PAZARTESİ BURSA "Tek Altılı Oynamak En İdealidir"


1.Ayak: Bursa da yeni koşan taylara ait kısa mesafeli çim yarışlarının normal bittiği çok az görülüyor. Koşu tecrübesi var diye AKINSOY-1 ve Gündüzeli bindi diye GÜNSUR-10 ön plana çıkarılan isimler. Aslında SONMEHTAP-11, ECLIPSE-9 ve UÇAN KILIÇ-6 benim şanslı gördüğüm isimler. Tay yarışında her şey olabilir dikkatli olun diyor kupon uçuk rakkama gitmesin diye burada kesiyorum. 


2.Ayak: Bir at dşünün bu sene koştuğu her yarışta favori verilsin, bir at düşünün iyi koşsun ama kazanamasın, bir at düşünün çok kaliteli olmasına rağmen en son 2016 Ekim ayında kazanmış olsun. İişte o düşündüğünüz at THOR-7... Bu kalite ve form durumuna göre ben neden kazanamadığını düşünüyorum ve bulamıyorum. Dşüne düşüne rakip BÜYÜKDÜŞÜN-1 ve ŞAHİNTEPESİ -2 çıkardım üçünüde yazdım.


3.Ayak:  26 gün ara TURGU USTA-1 için iyi... Fazla koşar ama iyi koşar bu safkan bu sefer verdiği ara ona biraz artı yaparsa kazanabilir. BURAKŞAH-2, YILDIZABAKAN-4 ve DÖKERBEY-3 yazalım. YOLAŞAN-5 ve YEDİ KARANFİL-6 bu koşunun diğer şanslıları.


4.Ayak: Dilmaç ekürisinin bir atı bu kadar üst üste yarış kazansın hayatta ilktir eminim kendileri de şaşırıyor bu atın başına ne zaman bir şey gelecekte geçilecek diye bekliyordur. Şanssız bir eküridir Dilmaç'lar ama CASANOVA-4 başlayan seri umarım daha da iyiye gider her atları kazanır. Bugün CASANOVA bence geçilmez ama hani böyle sürpri arayanlar olur 4 tane kazandı beşinciyi yedirmezler derler onlara katılayım derseniz İLKERBEYLİ, YAYLALI, ONTUĞ yazın.


5.Ayak: Vasatmı vasat bir Maiden koşu. Benim sıralamam ile puanlamalar hiç tutmuyor. Siz dilediğiniz gibi değerlendirin.


6.Ayak: Başta Ankara'dan iyi durumda gelen JANO GRANDE-10 yazacağız... DRUMMER-2, GÖLCÜKLÜ-4 ve STEEL WAITING-3 kuponda yer varsa olsunlar hepsine ihtiyaç var.


2.ALTILIM (HEDEF)
1.AYAK: 1-10-11-9-6
2.AYAK: 7-1-2
3.AYAK: 1-2-4-3-5-6 

4.AYAK: 4-CASANOVA
5.AYAK: 1-3-7-9-6-8
6.AYAK: 10-2-4-3


BOL ŞANSLAR

Pin It