04.11.2017 CUMARTESİ ADANA

Kum çim demeden iyi koşular yapan ASALETLİ (5) yedili ganyan ayağında cazip bir başlangıç yapabilir. PİRSUS (8), TEMİZKAAN (1) ve CANIM ÇİDEM (7) bu koşudaki diğer şanslı isimler olarak görüyorum. Pek tavsiye etmem ama  Oynayacaksanız Yedilide dört isimde düşünülmeli.

1.Ayak: Grup 2, Kısa Vade den sonra Şartlı 3 koşup kazanan MAYIS YAĞMURU (4) arkasından son yarışında Şartlı 5 koşup hiç varlık gösteremedi jokeyi ense yaptı en geri geldi. Yarış sonrası en geri viraj dönmesi nedeniyle kısa mesafede dışa çıkarken aralarda kaldığını yandaki ata çarptığı için Akyavuz'un fazla zorlamadığı konuşuluyordu ki o yarış bugün için ölçü değil. Ekürisi ile birlikte ilk sıraya bu safkanı yazdık. İkinci sırada son yarışında çok etkili bir sprint atan DENGİZKIZI (2) yer alacak. 1200 metre yarışı düzlüğe bırakırsa sonda uçarak gelip koşuya hakim olabilir. ALBUENA (7) kazanarak başladığı yarış hayatında ikinci koşusunda ikinci oldu. İyi bir at ama dah atam karakteri oturmadı iyide koşabilir kötü bir derecede çıkabilir belirsizim. TEKSAYFA (6), ŞEKERSULTAN (5), KURMAN (1) ile ALEV KARTALI (8) daha sonraki ihtimaller. Sonuçta çok at yazacağım koşulardan biri burası oluyor.

2.Ayak: Hadioğlu ekürisinin safkanı LADY BOURBON (11) ikidir iyi koşuyor kinci olduğu ilk yarışının ardından kazandığı koşudan sonra bu yarışa da iyi hazırlanmış durumda. Ankara'dan Adana'ya gelmesi tek galop yapması pisti tanımadan koşacak olması kafamı bulandırıyro olsa da ilk ağızdan aldığım bilgiler neticesi ufak kuponuma tek yazıyorum. Yanına rakip yazmak isterseniz Bugün programa baktığımızda DIANA (1) çok oynanıyor belki favori çıkacak isimlerden olur ama bende eküriside kendisi kadar şanslı çıkıyor. İki eküri bugün favoriye ciddi rakip olurlar.

Diğer ekürilerden METAFORA (4) nın son Kısa Vade koşusu başarılı. Burada da koşan iki rakibini kolay geçmişti bugün eküri desteğiyle geniş kuponlara yazılacaklardan olur. 

3.Ayak: JUST WIN (12) in çok iyi koşacağı yönünde sahadan ciddi bilgiler alıyorum. Baktım AGF'de üçüncü at pozisyonunda çıkmış ve tam ortada kalmış plaselerden biri olmuş. Üçüncü olurken gösterdiği performans benimde dikkatimi çekmiş not almışım bir sonrakini daha iyi koşacak demişim. Tek yazalım desem riskli görünüyor o cesareti gösteremedim. Kısa mesafede MAKTAYMAN (9)çok iddialı olur,  son yarışında çok ciddi mücadele gösteren SPARTACUS (10) koşuda yarışacak, KIYAMET (8) çok fazla kaçak at olsada değerlendirilmeli, eküriler var  ikiside zaman zaman ters koşuyor, biz MY HEART (2) yazalım, DÜLDÜLBİR (3) her an ters bir yarış çıkarabilir değerlendirilebilir. Ya tek ya çok at yazmak lazım ben korkak davrandım çok atla geçtim. Cesareti olanlar tek yazabilir, bu kadar at yetmez diyenler MASTARKIZI (4), PISCES (6), KING CROWN (7) ve KUSHOMOTO (12) ilavesi yapabilir.

4.Ayak: Son yarışını iyi koşup formunu en üst seviyeye taşıdığını gösteren KOŞUKHAN (3) o günden sonra idman pistinde yine çok iddialı işler yapıyor ve bugün için daha da iyi koşacağının sinyallerini veriyor. Son üçüncülüğünde geçtiği rakibinin arkasından bir yarış daha koştuğunu bu safkanın iyi hazırlandığını da düşünürsek Nurettin Şen'in çok olumlu rapor vermesiyle de bu Adana programında kupona alternatif tek yazdığım isim oldu. DURMAZEFE (2) ile KÜÇÜKIŞILTAN (8) rakip olarak çıkardım.

5.Ayak: DİLBERGÜLÜ (2) nalı düştüğü yarışında elinden geldiğince mücadele etti altıncı kaldı, arkasından kazandı dediğimiz koşuda son 100 metrede jokeyini düşürdü, derecesiz bitirdi ve daha iyi koştuğu bu mesafede bugün bizim yorumlarda birinciliğin en güçlü adayı olarak ilk sıraya yerleşti. GÖKKURT (5) hemen hemen her pistte yarış koşup çokda iyi sonuçlar almış bir isim olarak burada şanslı olanlardan. İki yarış önce yaptığı sprint ortada arkasından Dilbergülü'nün jokeyini düşürdüğü yarışta altıncı olmuştu ve o yarışta TUNAHANBEY (1) dördüncüydü nasıl oluyorda bugün bu kadar ön planda anlamıyorum. Tunahanbey +7 kilo aldu üstüne ama yamak yarışı her sonuca bence açık. SİNGAPORE PRENSİ (7) için burayı koşmayacaktık ama Erdal Baysal son işini yaptı verdi gazı at çok iyi çok formda dedi koşun dedi yazdık. Bu sabah yapılan hazırlıklarında sağlam olduğunu söyleyebilirim. Bu sefer öne hiç gitmeden kendini tamamen son metrelere saklayacak tabelanın her sırasında olma ihtimali var. Kupona yazmam kazanır at sakladı dersiniz diye en sona koydum kupon kurgusunuda aştım ama dileyen yazsın ben oynarken mecburen yazacağım.   

6.Ayak: Son ayakta KADERİNOĞLU (9) koşuyor. Bu safkana geçen yarış Bıçkınbey fauller yaptı ve virajda daha hiç şansı kalmadı, Hallaçoğlu birinciliğe alınırken Bıçkınbey bu safkanın arkasına atıldı ama altıncılıktan daha iyi bir netice alırdı o yarış yazık oldu. Bugün en ciddi rakip yine hakkında çok fazla iyi duyumlarım olan UDOH (8) olacak. Bu grubun üstünde kazanır dendi ama ben bu isme güvenemedim. DEMİRBÜKEN (1), GREAT RESPECT (6), LIFES MAGIC (3) ve MY GAIN (11) ile birlikte değerlendirmekten yanayım.

BOL ŞANSLAR

 

Kuponlarımız ile ilgili açıklamalar
1- Altılı Kuponlarımızı hep belli bir miktar civarında makul seviyede tutmak istiyoruz.
2- Büyük .miktarlarda, 250-300 TL bandında çok büyük kuponlar vermiyoruz.
3- Kendimizin oynamayacağı kurguları kesinlikle paylaşmıyoruz.

4- Ufaklı büyüklü azaltmalar yapabileceğiniz şekilde şablonlar yayınlıyoruz.
5- Bizim tahminlerimizden esinlenip kendi kurgunuzu yapmanızı tavsiye ediyoruz.
6- Kurgularımızı tamamen büyük ikramiye kazanmak üstüne odaklan
arak hazırlıyoruz.

Pin It