10.08.2017 PERŞEMBE KOCAELİ

1.Koşu: Maiden Koşu ile Kocaelide güne başlıyoruz. Önde temposunu kabul ettirdiği son yarışında son metrelerde geçilen ve ümit vadeden bir yarış yapan DERİNCE (1) bugün aynı koşusunu yaparsa yakalanmadan bitirecektir. Mecburen bu tip atlarda aynı koşusunu yaparsa diyorum çünkü baz alacağım başka bir şey yok ve kötü koşarsa aynı yarışı yapmazsa da elimizden bir şey gelmeyecek. Yedili oynayacaklara tek adayım olan bu safkan

1.Ayak: 1400 metre kum pistte son yarışındaki gibi çıkıp bitirmeye çalışacak olan AYTEMİZ (5) başa yazalım. Safkan uygun kiloyu yakaladığında önde istediği avantajıda alırsa kazanabiliyor. Yine SLAYER SCREAM (7) da öyle. Bu kilo ile mutlaka başarılı olacaktır. ANTONOV (3) faullerle kazandıktan sonra bugünde aynı başarısını tekrarlayabilecek durumda. KING BURAK (11) için grup uygun son iki yarışı tatminkar ve bugün başarısını birinciliğe taşıyabilir. MEGAS (4) kaç yarıştır kovalıyorum bugün iki Sİnan bir araya geldiler birinciliğe uzanabilirler. Bu beşli başta sonra LION BLEU (9), ÇİKOK ŞÖVGEN (10) ve bomba ÇAKABEY (12).

2.Ayak: Satış 1 koşusu KARTAL ÖMER (7) için sahadan kazanır derler ama ben her ne kadar Mehmet Kaya olunca çok ön plana çıksa da safkandan yana tereddütlüyüm. YARALI KURT (3), ANTEPLİ ARİF (1) ve SALTUKCAN (5) başta rakip görüyorum. DEVREŞ (2) ve ARSLANBAŞ (14) sonraki ihtimaller...

3.Ayak: BAYDARŞAH (4) son yarışlarında elde ettiği başarılı sonuçları tekrarlayabilecek olup yine ilk sırada düşünülmeli. Tabki en istikrarlı BURKAL (5) rakip. Aslınd abu ikili ben oynadığımda pek kazanan isimler değiller. İçlerinden birini seçsem tek yazsam kesin öbürü gelir. Son yarışlarında kendini göstermeye başlayan FORDTA TEK (2) kilosu ağır olunca biraz geri plana düştü. Bu safkan bu gruplarda bu kilolarla zorlanır ama yinede en ufak hatayı affetmez kuponda bulunması gerekir.

4.Ayak: Yine bir kaç safkanın başrolde olduğu ve içlerinden eleme yapamadığım bir koşu. CLARK KENT (3) 60 kiloluk sıkletine rağmen bu grupta en şanslı görünen isim. CAPTAIN PITT (6) gördüğü yarışlardan sonra toparlandı ve kendine geliyor. Fazla sıkıştırılmadan hazırlandı bu sefer bu senenin en iyi performansını gösterecek. yer kalırsa yazacağımız RED REBEL (4) ve PERFECTUS (2) daha sonraki ihtimaller.

5.Ayak: Yine AL ADALIM (1) TEK yazacağız.... Son koşularında düzlük üzerinde etkili ataklar yapmasına rağmen kazanmayı başaramayan ama dikkat çeken bu safkan için bu sefer her şey lehine. Mesafe 1400 üzerinde Tolga Yıldız grup uygun rakipler elverişli ve sonlarda yapacağı ataklar ile kazanması lazım. Biliyorsunuz Urfa'dan geldikten sonra hep  oynuyorum bir türlü kazandıramadım ama artık bugün kazanma günü olsun.

6.Ayak: Son ayağı ise ilk ayakları az atla geçersek kalabalık tutma imkanımız olabilir. Ben kupon kurgumda ilk ayaklar kalabalık tuttuğumdan şablona ancak 4 at yazabildim. HANIM SULTAN (2) ve KIZIMİREM (3) en şanslı isimler. Daha sonra LEYLAŞKA (5) ve LEYDİ SAĞNAK (1) geliyor.

ALTILIM
1.AYAK: 5.7.3.11.4
2.AYAK:
7.3.1.5
3.AYAK: 4.5.2
4.AYAK: 3.6.4.2 
5.AYAK:
1-AL ADALIM
6.AYAK: 2.3.5.1

YEDİLİ GANYAN/PLASE
1.AYAK: 1-DERİNCE
1.AYAK: 5.7.3.11.4
2.AYAK: 7.3.1.5

3.AYAK: 4.5.2
4.AYAK: 3.6.4.2 
5.AYAK: 1-AL ADALIM

6.AYAK: 2.3.5.1

BOL ŞANSLAR

Pin It