GALOPLARIN DİLİ YOK

Son dönemlerde tartışmalara neden olan, galop tutma, görüntüleme ve idman pisti proramı hazırlama konusunda her tarafı emek olan çalışmalara saygımız sonduz ve görüntülerde iyi hoş ancak nedense DİLSİZ !

Görüntüde bir at var idman yapıyor, sunucu anlatmaya başlıyor, işte bilmem kim isimli safkan, sahaya şu jokey yada apranti veya idman jokeyi ile çıktı, 800'ü şu, 600'ü bu oldu, diye devam ediyor ama at nasıldı, nasıl göründü, bu idmanı yaparken, isteklimi zorlandımı bu konuda yorum yok.

Sunucu arkadaşlar bu yorumu yapamazlar derseniz size hak veririm ama bu işi sabah idmanında saatçilik işini yapan kardeşlerimizden, dili biraz laf yapanların seslendirmesi, yarışseverler için yorumlarda yapılması çok daha akıllıca ve bilgilendirici olacaktır.

Bu şekilde de bizler DİLSİZ program izlemekten kurtulmuş ve sabah idmanları konusunda daha farklı  bilgiler almış, atları seyrederken daha bilinçli olarak seyretmiş olacağız.


BİR YANDA ROCKY BİR YANDA IVAN DRAGON
Bu arada çok değerli büyüğüm İmparator lakaplı ağabeyim sayın Süleyman Akdı' nın katıldığı bir başka program içinde iki çift lafım olacak ;

Ne demek O' bir yanda bilmem kimde bir yanda da Süleyman Akdı... sanırsınız ringte iki boksör var sunucu kızımızda bu döğüşcüleri tanıtıyor!!


Laf aramızda kalsın imparator bilgi olarak ta, konuşmacı olarak ta Bu programa bir kaç numara büyük gelir bence.

Hakan Demirci

Pin It