Türkiye Jokey Kulübü Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Tarım Spor Kulübü'ne 413 bin TL'lik destek sağlamış. 

Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na bağlı olan ve Amatör branşlarda faaliyet gösteren Tarım Spor Kulübü Yüksek Komiserler Kurulu üyesi olan  Sayın Dr.Nihat Pakdil ve Sayın Erdal Celal Sumatayoğlu destekleriyle faaliyetlerine devam etmeye çalışıyor. 

Tarım Spor kulübünün Amatör takımlarına göğüs reklamı veren Türkiye Jokey Kulübü 413 bin TL ödemeyi 2014-2015 yılları için gerçekleştirmiş. Daha sonraki yıllarda ise bu ödeme düzenli olarak devam etmiş ve göğüs reklamları ileri ki yıllarda da sürmüş. Son yıllarda ne kadar ödeme yapıldığını bilemiyoruz ama anladığımız kadarı ile Kamu yararına dernek olan Türkiye Jokey Kulübü kasasında yıl sonu para kalmasın, bunu kamuya göndermeyeyim diye böyle destekleri hatır gönül şeklinde yapmaya devam ediyor. 

Şimdi bizim merak ettiğimiz konu ise Türkiye Jokey Kulübünün bu yıl sonu kimlere ne şekilde destekler vereceği ve kamuya aktarması gereken miktarı aktarmamak için kimlere yardım edeceği.

Bu konudaki çalışmalarımızı sürdürüyor, Ganyan Bayisi'ne, Yarışsevere, At sahibine, Yetiştiriciye, Seyise, Antrenöre, çalışan personeline yeterince destek ve teşvik vermeyen, sosyal haklarını iyileştirmeyen Türkiye Jokey kulübünün kimlere ne kadar yardım yapacağını araştırıyoruz.

Pin It