Türkiye Jokey Kulübü Adamına göre Ahır Tahsisi Yapıyor

Türkiye Jokey Kulübünde adamına göre muameleler tam gaz devam ediyor.

2019 yılı ahır tahsislerini inceliyoruz, ahır verilmeyenlere ve verilen ahırlara bakıyoruz yine adamı olanın ahırları fazla fazla aldığını görüyoruz. 

Türkiye Jokey Kulübünün Ahır tahsisi için koyduğu şartlar tamamen keyfi uygulamalarda ahır verilmeme nedeni olarak gösterilmek üzere yazılmış ama adamı olanlara uygulanmayan göstermelik maddeler. 

İstanbul Veliefendi Hipodromunda bir bayan yetkili bu işlerle görevlendirilmiş ama onun yapmakta olduğu yalnızca gelen tepkileri almak yumuşatmak ve haksızlığı uğrayıp ahır alamayanları oyalamak.

Açıklanan listeleri incelediğimizde adı bizde saklı bir at sahibi 4 yaşında her hafta yarış koştuğu bir atı için "yanlış anlaşılmasın" başvurduğu tek atına ahır alamamış ama 15 tayı olan büyük bir eküri bunların hepsine atları koşmasa da ahır almış görünüyor.  

Veya hatırı sayılır birinin tek bir telefonu ile ahırı olmayan bir at ahır sahibi olurken bir kaç kere dilekçe verilmesine rağmen bu tek ata hala ahır tahsisi yapılmıyor. Misafir olarak hipodroma giriyor, günü bitince mecburen dışarı çıkıyor, kaydını yaptırıyor deklaresini oluyor yeniden giriş yapıp yarışını koşuyor.

Bu kadar saçma bir durum ancak Türkiye Jokey Kulübünde olur diyor yetkilileri bir kez daha uyarıyoruz, yaptığınız haksızlıkların vebali boynunuzadır, ayrımcılık yaparak bir yere gelemezsiniz, hakkını çaldığınız bu  kişiler, seyisinden at sahibine, antrenörüne kadar hepsi size beddua ediyor...

Gün gelir bu ahlar tutar, size geri döner bilesiniz...

Pin It